Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso z kurczaka myjemy, a następnie wzdłuż kroimy mięso na niezbyt grube paseczki. Do miski wsypujemy zioła dalmatyńskie, sól, nieco pieprzu oraz ziele angielskie i liście laurowe. Czosnek obieramy, a następnie przeciskamy i dodajemy do przypraw.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie drobiowe "lizaki" z grilla.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszne danie ;)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    fajnie udekorowanie. Takie małe coś a potrafi tak bardzo zmienić potrawę! Super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !