Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

50 g suszonych pomidorów z żurawiną w oleju z ziołami

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.Odcedzić. Rozłożyć by przestygł i nie posklejał się. Cebulę drobno pokroić, podsmażyć na gorącym oleju .Marchewkę obrać,zetrzeć na tarce,pieczarki oczyścić
drobno posiekać,suszone pomidory również posiekać.Do podsmażonej cebuli dodać mięso,marchewkę,pieczarki,przeciśnięty czosnek.Przyprawić solą, pieprzem,oregano,bazylią,czerwoną
papryką.Podsmażyć aż mięso zmieni kolor na brązowy.Pod koniec dodajemy suszone pomidory i natkę pietruszki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie smakołyk na lato...
  • 1
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super pomysł
  • 0
    dsc_0146-1
    Opublikowano

    ZEWA

    Jakoś jeszcze nie robiłam faszerowanych muszli, trzeba to nadrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    wyglądają smakowicie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha muszelki
  • 0
    zakopiec
    Opublikowano

    Smaczna_B

    pyszne są takie muszle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !