Sposób przygotowania

2 pęczki młodych łodyg z czerwonego buraka
kilka łyżek koncentratu buraczanego

Mięso pokroić w kostkę zalać 6 szklankami wody i gotować około 25 minut. Pod koniec gotowania dodać marchewkę,pietruszkę startą na dużych oczkach i posiekane łodygi czerwonego buraka. Wlać koncentrat
buraczany. I gotować jeszcze 8-10 minut. Przyprawić do smaku przyprawą uniwersalną i pieprzem ,zabielić śmietaną. Podawać z koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Botwinka inaczej rozumiem :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja lubię taką zupkę na drugi dzień
  • 0
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    idealna na lato

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !