Sposób przygotowania

Kawę rozpuścić w zimnej wodzie ewentualnie dosłodzić jak ktoś pije słodzoną.
Na dno szklanki nalać syrop miętowy i włożyć na pół godziny do zamrażarki.Na syrop nałożyć 2 łyżki bitej śmietany.Na śmietanę za pomocą łyżki wolnym strumieniem nalewamy zimną kawę.Na koniec ponownie dodajemy 2 łyżki bitej śmietany i polewamy sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 2
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    wygląda smakowicie !!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię eksperymenty kawowe :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    mmmmm rozpływam się,,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    rewelacyjny pomysł. i wygląda bardzo efektownie
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł na upały.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja nie miałam pomysłu na wykorzystanie syropu miętowego........
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Dzisiaj obiad w Twojej wersji (cukinia faszerowana) a na deser Twoja kawusia
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    cieszę się,napisz jak smakowało,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł na kawę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    widzę tutaj pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !