Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Fasolkę szparagową dokładnie obieramy z końców i płuczemy. Następnie przekładamy do dużego garnka, zalewamy wodą i solimy. Gotujemy fasolkę do miękkości. Następnie odcedzamy na druszlaku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    po prostu pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna do obiadku
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    moja ulubiona
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo często taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam taką fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !