Sposób przygotowania

Żeberka porcjujemy, posypujemy dość mocno przyprawą do żeberek i doprawiamy pozostałymi przyprawami. Cebule kroimy w piórka. Seler i czosnek w drobną kosteczkę. Marchewkę w półplasterki. Na dno prodiża wlewamy olej i układamy mięso. Dodajemy warzywa i pieczemy około 1godziny, między czasie przewracając mięso na drugą stronę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    wyszły elegancko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    przyzwoite danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !