Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie do pierożków drożdzowych czy z ciasta francuskiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tymianek 1/2 pęczka
sól i pieprz do smaku
ser kozi 20 dag
ser feta 40 dag
jajko 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie do pierożków drożdzowych czy z ciasta francuskiego

farsz;

ser kozi , łączymy z serem feta. Tymianek płuczemy, siekamy drobniutko, dodajemy. Jaja miksujemy i powoli dodajemy sery. Miksujemy.. Taki farsz jest gotowy do ciasta francuskiego, czy do drożdzwego, czy do makaronu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 16.07.2012 13:50
apetyczny
parysek10 14.07.2012 16:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak