Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy ją na margarynie w wysokiej patelni, następnie wrzucamy pokrojoną w plastry kiełbaskę i dalej przesmazamy.Cukinię obieramy ze skórki, wyjmujemy wnętrze, a pozostałą część kroimy kostkę, dodajemy do kiełbasy i cebuli i wlewamy 0,5 szklanki wody -dusimy. Po 10 minutach dodajemy obrane ze skórki i pokrojone w ćwiartki pomidory, całość doprawiamy do smaku i gotujemy jeszcze chwile - podajemy.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i jeszcze do tego papryka = pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    takie leczo to uwielbiam - moim zdaniem cukinia najlepiej nadaje się do lecza!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo dobre,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    Pychota:))...ja dodaję jeszcze paprykę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    proste ale jakie pyszne! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !