Sposób przygotowania

Na bagietce kłądziemy kawałki twardego masła, lub smarujemy nim. Całość posypujemy ulubionymi ziołami, tu pietruszka i oregano. Szynkę kroimy na małę kawałki i układamy je na bagietce z masłem. Bagietkę wkładamy na ok 5 minut do piekarnika. Pilnujemy zeby sie nie przypaliła, a była chrupiąca. Po wyjęciu polewamy keczupem i podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka i smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    też często takie robie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    ja tez chyba zaczne!!! wygląda pyyysznie!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    Mnie ostatnio bardzo wzięło na zapiekanki i ciągle robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super tez takie robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !