Sposób przygotowania

Serki dokładnie odcedzamy z zalewy. Pomidorki myjemy i przekrawamy na połówki. Kromkę chleba tostowego kroimy na małe kwadraciki. Chleb układamy na talerzu, na kazdy kwadracik dajemy połówkę pomidorka. Mozarelle nabijamy na wykałaczkę i wbijamy w pomidorka. Ozdabiamy gałązkami natki pietruszki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne koreczki?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    Smaczne i szybkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dodaje jeszcze oliwki?
  • 3
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    szybkie i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kulinarna Ja

    super pomysł na niespodziewanych gości :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetne na wieczór z przyjaciółmi
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ja bym podała z bazylią, ale świetne na przekąskę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magula

    Edytko masz rację z bazylia by były jeszcze fajniejsze, ale akurat nie miałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    Uwielbiam wszelkie odmiany koreczków, są super na imprezę, zawsze znikaja jako pierwsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !