Sposób przygotowania

Zaparzyć kawę z trzech łyżeczek w szklance wrzącej wody.
Żółtka utrzeć z cukrem dodać miód i gorący napar z kawy, dodać mąkę z sodą, olej i przyprawę. Wymieszać. Na koniec dodać pianę ubitą z białek i również wymieszać. Wlać do prodiża lub na małą blaszkę i piec 160 stopni przez 40 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piernik lubię..
  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zapisałam sobie ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    juz dawno nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszny piernik
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny i pozdrowienia dla Czesi
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    bardzo lubię jeść pierniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiusia055

    pycha polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    pyszny smakołyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !