Sposób przygotowania

Fasolke szparagową oczyszczamy z końcówek, myjemy ,a nastepnie gotujemy w osolonej wodzie.
Odcedzamy i studzimy, gdy jest miękka.

Pomidory myjemy ,kroimy na pół i następnie na plasterki.
Cebule kroimy w kosteczkę, a szczypior drobno siekamy.

Sos:
Wszystkie składniki na sos wkładamy do pojemnika z nożem. Miksujemy aż powstanie jednolita masa.

Warzywa wykładamy na talerz i polewamy sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    fajna salatka
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo apetyczne jedzenie :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo lubimy fasolkę szparagową. Chętnie wypróbuję ten sposób podania:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pychota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam fasolkę, w Twoim sosiku chętnie bym zjadła :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Wygląda kusząco-i pewnie tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna fasolka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna fasolka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !