Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z indyka ze szpinakiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1
szpinak mrożony 1/2 kg
szynka kilka plasterkow
parmezan starty 1/4 torebki

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka ze szpinakiem

Kroki postępowania

1
Roztlucz piers z indyka. Poloz plastry szynki, na szynke naloz rozmrozony szpinak i posyp calosc parmezanem.
Krok 1 - Rolada z indyka ze szpinakiem foto
2
Zwin mieso w rolade i podsmaz na patelni.
Piecz w rozgrzanym do 180C piekarniku przez ok. 30 minut.
Krok 2 - Rolada z indyka ze szpinakiem foto
3
Pokroj na kawalki. Podawaj z tluczonymi ziemniakami.

Smacznego!
Krok 3 - Rolada z indyka ze szpinakiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 24.08.2012 20:10
smakowite !
mela25 11.08.2012 09:26
smaczne
dwa pokoje z kuchnią 16.07.2012 09:05
uwielbiam!
Aneta41 14.07.2012 15:52
świetnie wygląda
caralajna 13.07.2012 17:21
ładnie wygląda, nic dodać nic ująć :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak