Sposób przygotowania

Umytą i oczyszczoną pierś z indyka pokroić w plastry, zalać marynatą przygotowaną poprzez zmiksowanie Przyprawy kebab-gyros Prymat z oliwą z oliwek i odstawić do lodówki na 4-6 godzin.
Warzywa umyć, obrać, a następnie pokroić w plastry lub grube paski. Indyka usmażyć na rozgrzanej patelni, a warzywa podsmażyć w woku lub garnku.
Indyka połączyć z warzywami, wymieszać i doprawić do smaku. Podawać na plackach meksykańskich ze świeżo siekaną kolendrą, kwaśną śmietaną i salsą pomidorową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    coś pysznego
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwi

    Poezja smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !