Sposób przygotowania

mąkę jajka i sól oraz pieprz mieszamy i dodajemy wode wszystko razem miksujemy do uzyskania gęstej masy dodajemy pod koniec przyprawę uniwersalna do smaku. Kabaczki myjemy i kroimy na ok 0,5 cm każda częśc bierzemy zanurzamy w masie i każdą częśc smażymy na rozgrzanym masle aż ciasto sie zarumieni ( aby kabaczek był mieskki w środku smaże na malutkim ogniu)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    możemy doda cbazylie i oregano i bedzie miało posmak pizzy
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    możemy doda cbazylie i oregano i bedzie miało posmak pizzy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam z kabaczków są pyszne !
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię z młodych kabaczków,bo ze starszych usuwam gąbczasty środek.Podobnie robię cukinię i patisona.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    UWIELBIAM
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pyszności)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszne też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !