Sposób przygotowania

Mąkę i proszek przesiac przez sito i posiekac z margaryną. Dodać pozostałe składniki na ciasto i zagnieść. Rozłożyc na blachę. Piec ok. godziny.
Jabłka obrać, wyciąc gniazda nasienne i zetrzec na tarce o grubych oczkach. Przełozyc do garnka i ugotowac razem z galaretką. Rozłozyć na upieczone ciasto.
Polewa- tłuszcz rozpuścić na małym ogniu, dodać miód i bakalie. Podgrzewając wymieszać. Gdy przestygnie wylac na masę jabłkową.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    hmmm z jabłkami jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    prezentuje się kusząco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !