Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na początku obieramy pieczarki, cebulę i czosnek. Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę bądź drobniutko siekamy, peperomii myjemy, oczyszczamy i kroimy w malutką kosteczkę, Na patelni rozgrzewamy oliwę, wrzucamy cebulkę i podsmażamy, następnie dodajemy mięso mielone, przyprawiamy magii, papryką czerwoną i pieprzem, kiedy mięsko się podsmaży dodajemy pieczarki, przykrywamy i dusimy około 5 minut, następnie dodajemy peperomii i czosnek i dokładnie mieszamy, dodajemy 200 ml sosu meksykańskiego, wszystko razem podduszamy i na koniec dodajemy kukurydze i fasolę odcedzoną wcześniej z zalewy i przepłukaną


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    super, po niektórych Twoich przepisach mozna wnioskować, że lubisz pikantne potrawy ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    LoLa

    mniam pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Czyki

    Piękne:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takie burrito chętnie sama bym skonsumowała, pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gibli

    smacznie i ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !