Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek mieszamy z przyprawami i rozdrobnionym czosnkiem oraz natką pietruszki. Pieczarki myjemy i wydrążamy srodki (wystarczy wyciągnąć ogonek) Pieczarki wypełniamy sosem i na wierzch dajemy kawałek sera pleśniowego. Zapiekamy na grillu lub w piekarniku. PYCHA!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda znakomicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    bardzo pomysłowe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mmm z rozpuszczonym, ciągnącym serem pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Mniam, mniam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !