Sposób przygotowania

Kremówkę ubijamy aż osiągnie sztywną konsystencję. Pod koniec ubijania wkruszamy 4 bezy i mieszamy dokładnie.

Obieramy kiwi i kroimy na małe kawałeczki, zostawiając dwa plasterki do dekoracji.

Pokrojone kiwi układamy na dnie miseczek, pucharków lub kieliszków do szampana, obsypujemy je okruszkami jednej bezy, następnie wykładamy bitą śmietanę z kawałeczkami bez i dekorujemy startą mleczną czekoladą.

Odłożone plasterki kiwi nakładamy na ścianki pucharków czy kieliszków.

Schładzamy dwie godziny w lodówce.

Jedną porcję dajemy ukochanej osobie a drugą... wcinamy sami :)

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Musi być pyszne! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Napewno pyszne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    wykwitntne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !