Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pomidorowo ryżowa z oliwkami i tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
ryż 1 woreczek
pomidory 2 szt
oliwki zielone 3 łyżki
oliwki czarne 4 łyżki
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pomidorowo ryżowa z oliwkami i tuńczykiem

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy . Pomidora myjemy kroimy w kostkę . Oliwki odcedzamy dodajemy do ryżu i pomidorów. Mieszamy . dodajemy tuńczyka . doprawiamy pieprzem i ozdabiamy koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania60 14.07.2012 20:29
super
Megi 14.07.2012 11:58
wiosennie
joanna__s 14.07.2012 11:04
Wygląda nieźle i tak się składa, że wszystkie składniki mam pod ręką. Będzie dzisiaj na kolację.
Katarzyna/kate1980 13.07.2012 21:44
super
aginaa 13.07.2012 19:09
mniam mniam
elka4621 13.07.2012 12:52
smakowite
iwa643 13.07.2012 06:59
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak