Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane koperkiem i papryką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
majonez 1 łyżka
koperek 2 łyżki
papryka 1/2 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1 szczypta
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane koperkiem i papryką

Jaja ugotować na twardo. Obrać, przekropić na pół i wyjąć żółtka. Żółtka wymieszać z posiekanym drobno koperkiem i papryką, majonezem oraz przyprawami. Faszerowac pastą jaja. Można podawać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak