Sposób przygotowania

Fasolkę obgotować w osolonej wodzie.
Składniki na sos wymieszać i zmiksować, doprawić wg własnego smaku. Polać fasolkę po wierzchu lub wymieszać całość.
Smakuje na zimno i ciepło, jako dodatek do obiadu i sama.
Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM!!! Aż ślinka cieknie :)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z octem nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !