Sposób przygotowania

Na patelnie wrzucamy masełko i je topimy, następnie dodajemy brykiety zamrożonego szpinaku i delikatnie mieszamy. Kiedy szpinak zaczyna się gotować dodajemy sól i przeciśnięty przez praskę czosnek. Białka oddzielamy od żółtek, następnie z białek ubijamy sztywna pianę, dodajemy mąkę, żółtka, proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy wszystkie składniki. Ciasto wykładamy na patelnię pieczemy z obydwu stron. następnie nakładamy gorący szpinak. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM!!! Aż ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam szpinak więc omlet musi być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię szpinak - dla mnie super śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !