Sposób przygotowania

Mięso i boczek gotujemy, następnie przepuszczamy przez maszynkę do mięsa, cebulkę drobno posiekać i podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Do zmielonych mięs dodać podsmażoną cebulę i jajko, bułkę tartą i pieprz. Wyrobić jednolitą masę. W ręku formować krokieciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rumiano na rozgrzanej oliwie z dwóch stron

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM!!! Aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    smakowicie wyglądają
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    z pewnością smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    no no trzeba spróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !