Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do miski wlewamy lekko ciepłe mleko oraz letnią wodę. Kruszymy drożdże oraz wsypujemy cukier. Całość mieszamy, aż się rozpuści. Odstawiamy na około 15 minut do wyrośnięcia. Następnie stopniowo wsypujemy mąkę i wlewamy olej. Dokładnie wyrabiamy ciasto.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    domowa jest najlepsza i na śniadanie i na deser..
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ślicznie Ci wyszła
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjna chałka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    piekna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam chałkę
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniale wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    przepiękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy z prawdziwym masłem i dżemem
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super chałka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    najlepsza z kakao
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie chałeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    świetna chałka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Idealna do mleka:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna do ciepłego mleczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !