Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić.Pieczarki umyć,obrać i pokroić w drobną kosteczkę wraz z czosnkiem.Na patelni rozgrzać olej i wrzucić pokrojone pieczarki z czosnkiem.Chwile poddusić.Gdy pieczarki zmiękną dodać rozmrożony szpinak i wymieszać.Przyprawić solą do smaku. Podsmażyć około 10 minut.Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na kwadraty.Na środek wyłożyć po łyżce farszu i zgiąć na pół.Wyłożyć na wysmarowaną blachę i wstawić do nagrzanego piekarnika na ok 10 minut aż się zrumienią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pychota ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam takie przekąski.Dodałabym jeszcze do farszu trochę fety.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Wyglądają niesamowicie apetycznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    slinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    rewelacyjne:)
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    pychotka takie paszteciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !