Sposób przygotowania

Truskawki odszypułkować zmiksować wraz z poziomkami, cukrem i sokiem z cytryny. Białka ubić ze szczyptą soli, delikatnie zmieszać z owocami. Śmietankę ubić na sztywno. Ostrożnie dodać do masy. Nałożyć w pucharkach lub w dużej szklanej misce. Udekorować truskawkami i poziomkami. Schłodzić, przechowywać w lodówce ok. 5-6 godz, bo później piana opadnie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudny deserek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    slicznie sie prezentuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    slicznie sie prezentuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ładnie zdjecia, musi byc smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wspaniale się prezentuje Twój deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pomysłowe i smakowite, podoba mi się!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Mniam, mniam.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie pianki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !