Sposób przygotowania

Brzoskwinie obrać z pestki i ze skórki i pokroić w drobne kawałeczki. Przełożyć do miseczki, skropić rumem i posypać cukrem. Do brzoskwiń dodać jeżyny i wymieszać, polać śmietanką i schłodzić na godzinę.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    musi być pyszna!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    musi być pyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychotka taka surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super surówka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !