Sposób przygotowania

Agrest rozgotować w szklance wody, Przykryć i odstawić na 10 minut. Mleko zagotować z żółtkami, dodać poziomki, przetarty agrest. Podgrzać i rozlać do miseczek Przed podaniem posypać płatkami kukurydzianymi.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobra na upalne dni
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobra na upalne dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    BARDZO AROMATYCZNA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    co za pyszności :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !