Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Grysik ugotować na mleku z dodatkiem soli. Ostudzić, a następnie wymieszać z masłem, żółtkami i parmezanem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe te krążki... same czy jako dodatek do czegoś?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    same albo z sosem pomidorowym lub gulaszowym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zaintrygował mnie przepis. Koniecznie muszę wypróbować. Zabieram do ulubionych.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo chętnie spróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajnie wygladaja...
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    fajne te krążki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetne masz przepisy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny pomysl
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajne
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    bardzo smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo mi się pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Coś nowego dla mnie:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł bardzo mi się podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    potwierdzam, rewelacyjny pomysł i bardzo chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna propozycja na kolację
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super pomysł na syta kolację :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    miało być na sytą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    do czego pasuje to danie i jak je jesc na slodko, slono?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    są to tzw. gnocchi alla romana, danie na "słono", można polać je sosem pomidorowym lub innym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !