Sposób przygotowania

Pietruszki płuczemy obieramy i przekrawamy na pół .Układamy na blasze jedną obok drugiej ale tak aby się nie stykały . cebulke kroimy w półksiężyce i kładziemy na pietruszkę pieprzymy i solimy wg. uznania. Wstawiamy do piecyka w temp. 150 stopni co jakiś czas polewając pietruszki olejem aby się nie spiekły. Czekamy aż będą miekkie ok. 20 minut



Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajne pietruszki ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    cos dobrego
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ciekawe jak to smakuje?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    pierwsze widzę i słyszę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !