Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bagietkę bądź bułkę przekrawamy wzdłuż na pół. Ser ścieramy na tarce do jarzyn na dużych oczkach. Pieczarki obieramy. Kroimy w plasterki: ogórka, pieczarki i oliwki. Szczypiorek drobno siekamy, tuńczyka odlewamy z zalewy i rozdrabniamy na mniejsze kawałeczki. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy pieczarki, dodajemy szczyptę soli i dusimy do miękkości w sosie własnym z pieczarek (ładnie puszczą sok po dodaniu soli)


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    zdrowo i smakowicie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    tuńczyk to coś w moim smaku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magula

    zjadłabym taką bagietkę
  • 4
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Brzuszki Łakomczuszki

    aż ślinka cieknie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    bardzo dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    smaczna bagietka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gibli

    PYSZNE:)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !