Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Galaretkę rozpuścić w 500 ml wody, odstawić aby się schłodziła. Truskawki oczyścić z szypułek, umyć i zmiksować, część zostawić do dekoracji na wierzch.Ser zemleć dwukrotnie. Do schłodzonego mleka wsypać opakowanie sernika na zimno i ubijać go kilka minut na wysokich obrotach. Połączyć ze zmielonym serem i zmiksowanymi truskawkami, wszystko dokładnie wymieszać.


Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    uwielbiam serniki na zimno zwlaszcza latem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    hehe tak jest naprawde pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko zajadać
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ależ smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    poproszę porcyjkę tych pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ciasta na zimno, zwłaszcza te z owocami i galaretką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !