Sposób przygotowania

Pieczarki płuczemy,kroimy w plastry i podsmażamy na oleju. W głębokim garnku smażymy pokrojone w drobną kostkę kiełbasy,parówki oraz cebulę. Kiedy cebula się zarumieni wrzucamy pokrojone w kostkę papryki. Wlewamy szklankę wody (może być rosół jeśli mamy). Po ok 10 minutach wrzucamy obraną i pokrojoną cukinię (bez miąższu). Gotujemy aż cukinia będzie naprawdę miękka. Przyprawiamy. Na koniec wrzucamy podsmażone pieczarki. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    do leczo można dodać praktycznie wszystko i zawsze będzie pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Ale fajne leczo, aż ślinka cieknie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takie leczo z pewnością by mi smakowało.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne to leczo cioci Ani
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam takie dania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !