Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego wycinamy kwadraty.Jabłka miksujemy z cukrem i cukrem waniliowym na gładką masę. Nakładamy nadzienie na środek i składamy trójkąty,lekko dociskając brzegi. Wierzch posypujemy cukrem.Zapiekamy w piekarniki w 180 stopniach do momentu,kiedy zaczną się złocić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    uwielbiam ciaska francuskie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Ja również można z niego wyczarować cuda w kilka minut
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ja tez uwielbiam ciatso francuskie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !