Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Bakłażana myjemy, kroimy w krążki o grubości 1- 1,5 cm. Solimy z jednej i drugiej strony i odstawiamy na 10 – 15 minut by puściły soki. Następnie dokładnie płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy go w kostkę.


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię makaron ryżowy z dodatkiem warzyw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią zjadłabym porcyjkę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    a co to za kiełki sa Stir Fry?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    są to kiełki, które można smażyć na patelnię - inna nazwa to "kiełki na patelnię" :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    lena57

    bardzo pyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !