Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ze szparagowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 200 g
pomidor malinowy 1 szt
korniszony 4 szt
cebula biała 1 szt
sól do smaku
pieprz
koperek
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szparagowej

Kroki postępowania

1
Fasolke szparagową myjemy i obcinamy koncówki z obu stron. Gotujemy w lekko osolonym wrzątku, do miękkości - jakieś 15 minut. Odcedzamy i kroimy na mniejsze kawałki.
Krok 1 - Sałatka ze szparagowej foto
2
Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
Krok 2 - Sałatka ze szparagowej foto
3
Korniszony i cebulkę również kroimy w kostkę. Wszystkie skłądniki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem, oraz spryskujemy oliwą. Na koniec posypujemy drobno posiekanym koperkiem.
Krok 3 - Sałatka ze szparagowej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 07.07.2013 23:10
chyba szybko sie da to zrobić :)
Magula 26.08.2012 10:41
bardzo smaczna ;-)
Adamorek 25.08.2012 23:51
smaczna?
Justyna23
Justyna23 10.07.2012 21:09
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak