Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, rozkroić na porcje, lekko rozbić. Oprószyć z obu stron solą i pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Truskawki umyć, odszypułkować i pokroić w kosteczkę. Następnie wymieszać z bułką tartą. Farsz nałożyć na kawałki mięsa, posypać swieżą posiekaną bazylią, zrolować, spiąć wykałaczką. Obsmażyć na odrobinie oleju ze wszystkich stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie pyszne mięsko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie się prezentują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    ciekawa propozycja a zdjęcie zachęca do wypróbowania!!!:))))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    niesamowite połączenie, intrygujące :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Melania

    Zaskakujące, z truskawkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo efektowne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś wspaniałego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !