Sposób przygotowania

Na foli aluminiowej ułożyć po kilka świeżych i oczyszczonych kurek, plasterki marchewki oraz piórka cebuli i zielone listki selera i pietruszki, dołożyć po 1/2 łyżeczki masła po wierzchu tylko delikatnie posypać solą i pieprzem. Folię złożyć w "kopertę" tak, aby nic się nie wydostało w trakcie grillowania. Paczuszki ułożyć na rozgrzanym grillu, miejscem złożenia do góry i bez przewracania grillować kilka minut.
Podawać z grzankami lub jako dodatek do grillowanego mięsa.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne danie z grilla :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    jak dla mnie rewelacja!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    w takiej postaci jeszcze kurek nie jadłam, ale napewno dobre :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !