Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łączymy ze sobą.
Natkę pietruszki i koper uprzednio myjemy ,suszymy i drobno kroimy.
Przygotowane ciasto kładziemy porcjami tj po 1,5 łyżki na rozgrzany olej.
Kształtujemy okragły kształt.
Placuszki musza miec około 5 mm grubości ponieważ podczas pieczenia rosną.
Smażymy z obu stron na rumiano.
Dobre na ciepło jak i na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    muszą być pyszne
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mi by smakowały na pewno :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno wypróbuję takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z twarogu to robię na słodko,ale podoba mi się twój pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wyglądają bardzo smacznie, chętnie spróbuję zrobić sama :)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świetne placuszki, koniecznie muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super placuszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !