Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie rozwiajmy na papierze i kroimy na 20 równych prostokątków. 10 z nich układamy na blaszce i smarujemy roztrzepanym białkiem.
Nakładamy kolejne 10 na te posmarowane.
Pieczemy w temp 200 stopni przez 15 minut.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry pomysł
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    jeśli z gotowego ciasta to muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale fajne...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Błyskawiczne i pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    I już mam pomysł na ciasto francuskie , które czeka w lodówce :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jakie szybkie takie smaczne
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zjadłabym takiego eklerka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszne eklerki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste a jakie dobre,że też na to nie wpadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo apetyczne, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekspresowe i super pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubię ciasto francuskie, a takie deserki na szybko czasami bywają bardzo przydatne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Ależ bym przekąsiła jednego :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !