Sposób przygotowania

Mleko, margarynę, cukier zagotować (margaryna się musi oczywiście rozpuścić) i dodać na sam koniec kakao. Poczekać aż ostygnie, następnie dodać kolejno po jednym jajku na przemian z dodawaną po pół szklanki mąką przesianą z proszkiem do pieczenia. Wylać do blachy (podłużnej) wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą. Piec. Ostudzone przekroić na pół. Śmietanę ubić , dodać cukier waniliowy oraz rozpuszczoną i ostudzoną wcześniej w niewielkiej ilości wody żelatynę. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę bananami. Przełożyć ciasto i schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    chetnie bym takie zjadla :D
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    EwelinkA_93

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !