Sposób przygotowania

Mmłodą , małą połówke cukini ścieramy na tarce na oczkach do zupu. ODciskamy mocno z soku. cebulę obieramy, drobno siekamy, czosnek wyciskamy przez praskę. Cebule zeszkloną na oliwie z patelni łaczymy z mięsem mielonym, cuknią i przyprawami i jajkiem. Formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy z dwóch stron na średnim ogniu. Cukinię (razem ze skórką) zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Po 10 minutach mocno odcisnąć z soku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    miszelka

    dobry pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !