Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Galaretkę przyrządzamy w połowie ilości wody podanej na opakowaniu i zostawiamy do ochłodzenia. Kefir ubijamy aż się spieni.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniamniusie
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pomyslowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !