Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić na plastry.Ketchup,musztardę,olej,miód oraz przyprawy wymieszać i posmarować mięso z obu stron.Na chwilę wstawić do lodówki.Kaszę gryczaną ugotować w lekko osolonej wodzie.Plastry karkówki usmażyć na oleju z obu stron.Usmażoną karkówkę pokroić na mniejsze plasterki.Na półmisku ułożyć plastry karkówki z dodatkami.Polać delikatnie polewą czekoladową.Półmisek przyozdobić pokrojonym ogórkiem oraz natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    na pewno smaczne ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !