Sposób przygotowania

Konfiturę i lód miksujemy na gładką masę (najlepiej blenderem z przystawką do kruszenia lodu). Przelewamy do foremek lub pojemnika, z którego później można będzie formować lodowe kulki. Wstawiamy do zamrażarki na ok. 3 godziny. Co jakiś czas zaglądamy, ewentualnie mieszamy, by nie zrobiły się lodowe grudki. Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    bardzo fajny przepis, ale wolałabym przyjść na gotowe bo bym nie wytrzymała tężenia :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    sorbet porzeczkowy...jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    jak pięknie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ma piękny kolor, taki intensywny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !