Sposób przygotowania

karkówkę umyć pokroić na plastry ok.1cm.lekko rozbić dłonią oprószyć przyprawą do mięsa wieprzowego o Kucharkiem z obu stron i na chwilę odstawić.Kapustę czerwoną oczyścić przekroić na cztery części usunąć głąb i kroić w paski 0,5cm opłukać i osuszyć a następnie wyłożyć na dno naczynia żaroodpornego cienką warstwę na kapuście układać plaster karkówki na przemian z kapustą czerwoną i tak aż do wyczerpania się składników jak zostanie kapusta to obłożyć nią po brzegach karkówkę posypać po wierzchu Kucharkiem przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 180st.ok.2godzin.Przed końcem pieczenia zdjąć pokrywkę aby odparował sos a karkówka się zrumieniła.Podawać na ciepło jak i również na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    przepyszne ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    super karkóweczka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł na smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    cos dla facetow
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką zapiekankę
  • 1
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    obiadek w sam raz dla mnie,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pychotka, idealna propozycja na obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy pomysł na drugie danie
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mój mąż byłby fanem tego dania:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !