Sposób przygotowania

do rondelka wlać wodę dodać cukier i zagotować w szklance wymieszać budynie z odrobiną wody i wlać do gotującej się wody z cukrem energicznie mieszać aby nie powstały grudki i zagotować odstawić z ognia,lekko przestudzić,dodać margarynę lub masło i zmiksować dodać żółtka cały czas miksując na wolnych obrotach na koniec wlać sok świeżo wyciśnięty z dwóch cytryn miksować aż do uzyskania jednolitej gładkiej masy po czym wylać na wystudzony biszkopt lub nadziewać babeczki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę taką wypróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !