Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować jak podano na opakowaniu. Następnie odłożyć ją do ostudzenia. Biszkopty maczać w rumie. Układać na dnie tortownicy. Śmietanę ubić w wysokim naczyniu. Dodać cukier puder. Dalej ubijać. Gdy będzie już ubita dodać serki waniliowe i wymieszać dokładnie. Przelać na biszkopty. Dać do lodówki na ok. 1,5 godziny. Gdy galaretka będzie pomału już w końcowej fazie tężenia wylać na sernik i włożyć do lodówki jeszcze na godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    uwielbiam taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    okazały :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Proste i smaczne i to ja lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !