Sposób przygotowania

Wiesław Bober poleca:


Comber z sarny zamarynować w oliwie, czerwonym winie, czosnku, tymianku, jałowcu, pieprzu i soli, odstawić. Zamarynowane mięso usmażyć na rozgrzanej patelni po 2 minuty z każdej strony.
Mix sałat umyć, wysuszyć, ułożyć na talerzu. Na sałacie ułożyć na przemian grejpfruty i pomarańcze. C
Comber pokroić na plastry i ułożyć na talerzy według własnej koncepcji.
Miód wymieszać z limonką, doprawić pieprzem i przygotowanym sosem skropić sałatę. Sok malinowy połączyć z miodem, wymieszać i doprawić do smaku pieprzem. Sosem miodowo-malinowym skropić comber z sarny lub podać go oddzielnie w kieliszku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przepięknie podano :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wytworna, ale raczej dla elity poza tym sarenki szkoda do jedzenia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepięknie podane.
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Miód- malina!!!! Spróbowałabym....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !